Prezentul newsletter este realizat în cadrul proiectului ,,PUNȚI PESTE 7 SATE”, proiect social al COMUNEI COTNARI în parteneriat cu Fundația Corona Iași, Asociația Grupul de Acțiune Locală SIRET-MOLDOVA și Școala Profesională ,,Ștefan cel Mare” din Cotnari, activitatea A1: Dezvoltarea și furnizarea de servicii sociale, sub-activitatea A 1.1 – Promovarea serviciilor și înregistrarea grupului țintă, ce presupune activități de informare și publicitate a obiectivelor, activităților și rezultatelor obținute în diferite etape de implementare a proiectului, recrutarea și înregistrarea grupului țintă.

Prezentul newsletter cuprinde informații referitoare la rezultatele obținute în urma implementării activității A4: Susținerea antreprenoriatului în cadrul comunității, inclusiv a ocupării pe cont propriu.

ÎMPREUNĂ AM FORMAT O ECHIPĂ ȘI AM TRANSFORMAT UN VIS ÎN REALITATE…AM PORNIT DE LA DORINȚE ȘI AM AJUNS LA REZULTATE!

Astfel, din PASIUNEA PENTRU CONSTRUCȚII, a fost înființată, de către CHICUȘ CLAUDIU-IONEL, societatea comercială ROAD VISION S.R.L. cu sediul social în sat Topile, comuna Valea Seacă, județul Iași, care are ca obiectiv principal de activitate furnizarea serviciilor de proiectare, consultanță și asistență tehnică în domeniul infrastructurii de drumuri și poduri.

S.C. ROAD VISION S.R.L. propune clienților săi servicii de consultanță în managementul proiectelor, asigurând derularea în condiții optime a investițiilor prin gestionarea tuturor etapelor specifice acesteia. Astfel, colectivul S.C. ROAD VISION S.R.L. gestionează proiectul din faza de planificare și până la finalizare.

Societatea a demarat activitatea în baza sumelor nerambursabile obținute prin proiectul ,,PUNȚI PESTE 7 SATE” – proiect social al COMUNEI COTNARI, în parteneriat cu Fundația Corona Iași, Asociația Grupul de Acțiune Locală SIRET-MOLDOVA și Școala Profesională ,,Ștefan cel Mare” din comuna Cotnari.

Valoarea totală a finanțării acordată în baza Contractului de subvenție a fost de 72.000,00 lei, finanțare cu ajutorul căreia beneficiarul ajutorului de minimis și-a putut achiziționa laptop ASUS, bitdefender Total Security 2021, licență Software Permanentă Civil Site Design Plus, office 2021 Pro Plus, tabletă Samsung Galaxy Tab A8, multifuncțională, necesare pentru desfășurarea activității.

Pentru mai multe informații, accesează pagina web a antreprenorului https://roadvision.ro/