Prezentul newsletter este realizat în cadrul proiectului ,,PUNȚI PESTE 7 SATE”, proiect social al COMUNEI COTNARI în parteneriat cu Fundația Corona Iași, Asociația Grupul de Acțiune Locală SIRET-MOLDOVA și Școala Profesională ,,Ștefan cel Mare” din Cotnari, activitatea A1: Dezvoltarea și furnizarea de servicii sociale, sub-activitatea A 1.1 – Promovarea serviciilor și înregistrarea grupului țintă, ce presupune activități de informare și publicitate a obiectivelor, activităților și rezultatelor obținute în diferite etape de implementare a proiectului, recrutarea și înregistrarea grupului țintă.

Prezentul newsletter cuprinde informații referitoare la rezultatele obținute în urma implementării activității A4: Susținerea antreprenoriatului în cadrul comunității, inclusiv a ocupării pe cont propriu.

GRIGOROVICI VALERIAN ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ reprezintă o firmă cu sediul social în sat Cotnari, comuna Cotnari, județul Iași. Domeniul de activitate în care s-a realizat investiția propusă prin proiect îl reprezintă domeniul fabricării de construcții metalice și componente ale structurilor metalice, cod CAEN 2511 – Fabricarea de construcții metalice și componente ale structurilor metalice. Acest domeniu a fost identificat de societate ca având un real impact pozitiv asupra dezvoltării durabile a întreprinderii încă de la înființare.

Firma a demarat activitatea în baza sumelor nerambursabile acordate prin proiect. Astfel, din prima tranșă obținută, beneficiarul ajutorului de minimis și-a putut achiziționa aparat sudură pe gaz, fierăstrău orizontal, mașină motorizată pentru roluit, polizoare unghiulare, 2 bormașini, pistoale vopsit, mașină de fasonat.

Întrucât beneficiarul ajutorului de minimis a cheltuit 70% din valoarea primei tranșe, au fost pregătite și depuse documentele necesare pentru solicitarea la Finanțator a celei de-a doua tranșă de plată. Din fondurile obținute, beneficiarul ajutorului de minimis a racordat atelierul la rețeaua publică de distribuție a apei și a achiziționat bunuri – mobilier și accesorii: dulap cărucior metalic cu scule 7 sertare, 1 birou, 1 scaun birou, 2 scaune, măsuță portis, coș inox cu pedale, box veioză led cu display, menghină de precizie reglabilă, 2 panouri organizatoae pentru scule, cărucior mobil cu rafturi pentru scule.

ÎMPREUNĂ TRANSFORMĂM VISURI ÎN REALITATE…
PORNIM DE LA DORINȚE ȘI AJUNGEM LA REZULTATE!