Prezentul newsletter este realizat în cadrul proiectului ,,PUNȚI PESTE 7 SATE”, proiect social al COMUNEI COTNARI în parteneriat cu Fundația Corona Iași, Asociația Grupul de Acțiune Locală SIRET-MOLDOVA și Școala Profesională ,,Ștefan cel Mare” din Cotnari, activitatea A1: Dezvoltarea și furnizarea de servicii sociale, sub-activitatea A 1.1 – Promovarea serviciilor și înregistrarea grupului țintă, ce presupune activități de informare și publicitate a obiectivelor, activităților și rezultatelor obținute în diferite etape de implementare a proiectului, recrutarea și înregistrarea grupului țintă.

Prezentul newsletter cuprinde informații referitoare la rezultatele obținute în urma implementării activității A4: Susținerea antreprenoriatului în cadrul comunității, inclusiv a ocupării pe cont propriu.

S.C. POVESTEA MADIC S.R.L. reprezintă o firmă cu sediul social în sat Conțești, comuna Valea Seacă, județul Iași. Domeniul de activitate în care s-a realizat investiția propusă prin proiect îl reprezintă domeniul activităților fotografice, cod CAEN 7420 – Activități fotografice. Acest domeniu a fost identificat de societate ca având un real impact pozitiv asupra dezvoltării durabile a întreprinderii încă de la înființare.

Serviciile oferite sunt următoarele:
– realizarea de fotografii artistice pentru nunți, petreceri ocazionale, evenimente anuale;
– realizarea de fotografii în cadrul unor galerii, expoziții, conferințe;
– realizarea de fotografii de produs;
– fotografiere la studio sau alte locații.

Valoarea totală a finanțării acordată în baza Contractului de subvenție a fost de 72.000,00 lei, finanțare cu ajutorul căreia beneficiarul ajutorului de minimis și-a putut achiziționa serviciile și aparatura absolut necesară pentru dezvoltarea activității: servicii optimizare SEO, servicii creare website, cameră foto digitală CANON 5D, obiectiv foto CANON, laptop ASUS, laptop APPLE, televizor Smart QLED Samsung, trepied telescopic, masă foto pliantă, masă rotativă 360 grade, braț articulat.

Cu o viziune remarcabilă și având la dispoziție aparatura performantă de ultimă generație, dotată cu o rezoluție excepțională, beneficiarul poate oferi servicii fotografice de calitate.

ÎMPREUNĂ TRANSFORMĂM VISURI ÎN REALITATE…
PORNIM DE LA DORINȚE ȘI AJUNGEM LA REZULTATE!